Veterinary diets – Dijetalna prehrana


dermatosismacke-header

Kako pomoći vašem psu ili mački  ?

 

NOVO ! NOVO ! NOVO !

Novo u ponudi Veterinarske ambulante Pazin za vaše  kućne ljubimce.  U suradnji sa Eukanubom uspostavili smo dijetalni program prehrane za pse i mačke sa kožnim, zglobnim i probavnim tegobama. U punudi se nalazi niz pripravaka za riješavanje problema pri brzom i lakšem oporavku nakon operativnih zahvata ( npr. kastracija pasa i mačaka  kao i hrana koja pomaže u otklanjanju tegoba sa mokrenjem.

Dermatosis prehranom , smanjuje se svrbež, nadraženost kože, crvenilo, prhutavost, neuredna dlaka, dlaka bez sjaja.

Joint Mobility  kao potpora zdravlju zglobova u čijem se sastavu nalaze esencijalne masne kiseline i antioksidansi.

Intestinal prehrana pomaže regulirati probavu s lakoprobaljivim sastojcima i posebnom mješavinom vlaknine koja pogoduje vašem ljubimcu u otklanjanju simptoma kao što su: povraćanje i proljev, gubitak apetita, dehidracija i gubitak tjelesne težine.

Urinary Struvite prehrana pomaže održavati zdravlje mokraćnih organa snizujući Ph mokraće.

High Calorie je hrana visoke energetske gustoće i vrlo bogata hranjivim tvarima da odgovori prehrambenim potrebama ( nakon stresa i operativnih zahvata) i obnovi već potrošene tjelesne rezerve.

Više informacija o dijetalnoj prehrani , proizvodima i asortimanu kojeg možete nabaviti u Veterinarskoj ambulanti Pazin možete pogledati na web stranicama www.eukanuba.hr